19 december 2006

Bloggdöd

Bloggvärlden är död idag. Här har jag suttit och pluggat hela dagen, levt i ett marknadsföringshål där allt handlar om needs, wants & demands. Då vill jag ju läsa nått trevligt när jag tillåter mig lite datatid igen, men icke sa nicke. Alla andra verkar ha ett liv.

Den här tentaperioden är defenitivt bättre än förra. Den här tentaperioden fokuserar jag och är inte nere i deppträsket. Ett steg längre på vägen, eller nått... Jag har ätit tre lussekatter idag. och en handfull pepparkakor. det är ingen hit... ussuss... Imorrn är det dags för julklappsinköp delux. Allas presenter inom en timme, helst. Tvättid också, de rosa strumporna har åkt fram, då finns det inte mkt kvar i garderoben. Fullspäckat schema i morgon alltså, för att vara mig. Ja jisses.

Nu ska jag nog sätta mig å plugga lite till. det är såååå kul. Snälla bloggvärlden, underhåll mig!

3 kommentarer:

Chrille sa...

"Needs, wants & demand" låter faktiskt outhärdligt. Lider med dig och hejar på dig!

Varför är det ingen hit med lussekatter och snällisar? Jag har iofs lite svårt för pepparkakor, men lussekatter kan väl ingen normal människa tycka illa om?

Klagan sa...

Jag älskar lussekatter. Och om inte magen sa ifrån skulle jag sluka 80 per dag. Men det går ju inte att leva på enbart lussekatter och pepparkakor, även ifall jag blir ruskigt snäll.. Dessutom är det inte tillräckligt mycket saffran i icas lussekatter... måste baka egna. Lite som att äta nått som påminner om lussekatter. det går ju inte..

Chrille sa...

Då är jag med! Det är för övrigt jävligt dumt att man bara äter lussekatter kring jul. Varför inte varje dag? Samma sak gäller julmust.